Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn woning is met een noodverordening afgesloten, kan ik als eigenaar mijn eigen woning kraken?. woning staat al twee jaar leeg.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Wonen
650

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Nou als jij echt de rechtmatige eigenaar bent...dan denk ik van wel. Tenzij het voor jou verboden is om de woning te betreden.

Maar als jij niet de eigenaar (ex huurder is geen eigenaar) bent, dan pleeg je, als je zou kraken een misdrijf. En dan is het antwoord dus...ja dat kan, nee het mag niet.
(Lees meer...)
11 jaar geleden
De vraag is waarom die noodverordening is afgesloten.İs de woning onbewoonbaar / onveilig om in te wonen ? Ben je de eigenaar ,of ben je de ex-huurder van de woning ?Mocht je de daadwerkelijke eigenaar zijn met een afgeloste hypotheek (:-) ) dan staat het je vrij om de woning te gaan bewonen.
Het antwoord is nee,wanneer de woning onbewoonbaar is,en wanneer je geen eigenaar bent.Kraken is strafbaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ik zou het maar niet doen. Ze hebben niet voor niets uw woning afgesloten. Ik zou in eerste instantie eens bij de gemeente gaan informeren en anders naar de politie om te vragen waarom. Maar ik denk wel dat het misschien is afgesloten ivm kraken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding